Over Aanwervingshuis

Aanwervingshuis beheerst als geen ander de kunst van het aanwerven door de focus op kwaliteit en resultaatgericht werken. Onze missie is letterlijk "Aanwervingshuis beheerst de kunst van het aanwerven, door de focus op kwaliteit voorop te stellen én de passie voor performantie te behouden, mét een :-)". Zo proberen wij het "professioneel huwelijk" te creëren tussen werkgever en werknemer, dit telkens met de glimlach.

Over ons

 

​Onze HR Consultants verzorgen zowel diepteinterviews als bijkomende psychotechnische assessments. Aan de hand van een objectieve en deskundige testing, verzekeren wij het correcte advies naar onze klanten toe.

Wij begeleiden het volledige aanwervingstraject. Bijkomend blijven we na aanwerving achter de schermen aanwezig om de kandidaat op te volgen. Wij bieden ondersteuning aan werkgever en werknemer waar nodig.

Het volledige proces wordt daarnaast nauw opgevolgd door de zaakvoerders. Met hun meer dan 20 jaar ervaring in de HR-wereld, kennen zij de materie door en door en staan zij garant voor een correcte, deskundige en aangename samenwerking.

 

Onze werking bestaat uit drie afdelingen:

 

Als eerste is er de afdeling "Rekrutering & Selectie" waarbij we voor de klant een specifiek profiel zoeken. Samen met onze klant kijken we waar de nood zich situeert, specifiëren we de jobinhoud en brengen we de bedrijfscultuur in kaart. Wij verzorgen de verspreiding van de vacature en nemen het volledig screenen op ons, met telkens een transparante communicatie naar onze klanten toe.

Vervolgens is er "Direct Talent". Jij als kandidaat staat centraal. We focussen ons op jouw wensen en regelen de eerste ontmoetingen met potentiële werkgevers. Ook hier hanteren we open communicatie naar alle partijen.

Ons derde luik is "Test voor je aanwerft". Heeft u als werkgever een potentiële werknemer en wenst u meer kennis over zijn/haar sterke kanten en werkpunten? Wenst u te weten hoe u als werkgever het best met uw team omgaat? Of bent u benieuwt naar de doorgroeimogelijkheden van uw werknemers binnen het team? Doe dan beroep op onze psychotechnische assessment. U krijgt een volledig rapport over de werknemer met een uitgebreide bespreking en een adviserend besluit door onze HR Consultants.

 

 

Ons team

Bénédicte Puystiens

Zaakvoerster

Ignace Krekels

Zaakvoerder

Shirley Vandeginste

Rekrutering & Marketing

Melissa Demuynck

Master in de Psychologie

Sammy Deroo

Business Manager Gent

Kim Cheyns

Master in de Psychologie