Over Aanwervingshuis

Aanwervingshuis met kantoren te Kortrijk en Gent is gespecialiseerd in het rekruteren en selecteren van bediende- en middenkaderfuncties voor vaste aanwerving. U kan bij ons terecht voor zowel technische, administratieve, financiële, commerciële, logistieke, … -functies.

Over ons

Samen met u gaan wij op zoek naar de geschikte kandidaat die binnen de functie en uw bedrijfscultuur past. Aan de hand van een oriënterend gesprek wordt de jobinhoud en het gezochte profiel bepaald.

Ons team van consultants gaat daarna voor u aan de slag om de juiste kandidaten aan te trekken via verschillende kanalen. Op basis van dit diepte-interview komen de beste kandidaten zo snel mogelijk langs voor een gesprek bij u ter plaatse.

Onze consultants nemen steeds objectief en deskundig een assessment af in de volgende fase. De resultaten van de testing ontvangt u nadien in een uitgebreid rapport, die ook mondeling wordt toegelicht. Hiermee willen wij een duidelijk beeld schetsen van de kandidaat zodat u kan inschatten of de persoon zal matchen met uw bedrijf en de functie.

Heldere communicatie tussen de verschillende partijen met respect voor discretie is voor ons de sleutel tot succes voor een goede samenwerking en aanwerving.

 

“Aanwervingshuis beheerst de kunst van het aanwerven, door de focus op kwaliteit voorop te stellen én de passie voor performantie te behouden, steeds met een glimlach.”

 

Ons team

Bénédicte Puystiens

Zaakvoerster

Nathalie Remmerie

Verantwoordelijke Direct Talent

Kato Steyaert

HR-Consultant

Angie Depape

HR-Consultant