Over Aanwervingshuis

Aanwervingshuis met kantoren te Kortrijk en Gent is gespecialiseerd in het rekruteren en selecteren van bediende- en middenkaderfuncties voor vaste aanwerving. Dit gaat over functies in al zijn facetten, dus zowel technisch, administratief, financieel, commercieel, logistiek, …

Over ons

Sinds 2005 kijken wij samen met u waar de nood zich situeert, zetten we de jobinhoud uiteen en brengen we de bedrijfscultuur in kaart. Wij communiceren glashelder tussen de verschillende partijen en respecteren discretie om tot een goede samenwerking/aanwerving te komen.

Onze consulenten, die hun vak met passie uitvoeren, beschikken over de juiste vaardigheden om een diepte-interview te voeren en de bijkomende testen objectief en deskundig af te nemen. U ontvangt nadien een volledig rapport waarin de resultaten vertaald worden. Onze consulenten zullen u tevens te woord staan om het profiel grondig te omschrijven. Op deze manier kan u inschatten of de kandidaat iemand is die zal matchen in uw bedrijf én de functie.

Kortom, wij begeleiden dus uw volledig aanwervingstraject en blijven ook na de aanwerving achter de schermen aanwezig om de samenwerking op te volgen. Waar nodig zullen wij dan ook bijsturen.

“Aanwervingshuis beheerst de kunst van het aanwerven, door de focus op kwaliteit voorop te stellen én de passie voor performantie te behouden, steeds met een glimlach”

 

Ons team

Bénédicte Puystiens

Zaakvoerster

Ignace Krekels

Zaakvoerder

Kim Cheyns

Master in de Psychologie

Kato Steyaert

HR-Consultant

Laurence Demedts

Marketing Medewerker