Vind de perfecte werknemer

Een neus voor rekrutering & selectie.

Naar rekrutering toe kennen we de juiste kanalen om u de geschikte kandidaat te bezorgen. De combinatie van deze kanalen en het gebruik van onze uitgebreide databank zorgt voor een maximale instroom, die noodzakelijk is om de juiste keuze(s) te kunnen maken.

Onze masters in de psychologie verzorgen de diepteinterviews en bijkomende psychotechnische testen. Zo adviseren wij u  graag bij het maken van uw beslissing.

Wij begeleiden het volledige aanwervingstraject. Bijkomend blijven wij na aanwerving achter de schermen aanwezig om de kandidaat op te volgen. Waar nodig sturen wij bij.

Uitspreken van Talent.

Direct Talent is onderdeel van Aanwervingshuis. Direct Talent is gespecialiseerd in het vinden van dé droomjob voor talentvolle bedienden. Dit zowel voor financiële, technische, logistieke,… en commerciële functies in West- & Oost-Vlaanderen.

Dagelijks zien onze consulenten getalenteerde bedienden die (latent) op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Niet elke kandidaat kan weerhouden worden voor onze openstaande vacature, los van het feit dat ze heel wat te bieden hebben.

Voor deze bedienden steken wij graag de handen uit de mouwen om hen aan die ideale job te helpen.

De sterkte van Direct Talent is absoluut de volharding om kandidaten in alle anonimiteit en uiterste discretie voor te stellen bij klanten.
Wanneer onze klant/het bedrijf interesse toont in de voorgestelde kandidaat, zal deze laatste beslissen of zijn/haar gegevens vrijgegeven mogen worden. Wij volgen alles nauwkeurig op en regelen dan ook een ontmoeting, een testafname en verzorgen in laatste fase de contractbespreking.

Wenst u de kandidaat toch niet aan te werven? Geen probleem! U bent ons niets verschuldigd.

Een oog voor talent!

Test Voor Je Aanwerft is onderdeel van Aanwervingshuis en staat in voor een uitgebreid psychotechnisch onderzoek. U wenst een nieuwe bediende in dienst te nemen of een interne medewerker een nieuwe functie toe te vertrouwen? Met test voor je aanwerft kent u voordien de sterktes en werkpunten.

Persoonlijkheid, redeneervermogen, nauwkeurigheid, ruimtelijk inzicht, perceptiesnelheid, assimilatievermogen, informaticakennis, motivatie, ... worden gemeten, naast een aantal functie-specifieke tests.

Onze consulent vertaalt alle resultaten in een objectief en deskundig rapport dat u binnen de twee werkdagen kan ontvangen en staat u graag te woord om een grondige beschrijving van de kandidaat te geven.

Wenst u vrijblijvend een anoniem voorbeeldrapport te ontvangen, stuur dan een mailtje naar testing@aanwervingshuis.be 


Ik wens meer informatie over jullie werking en zou graag een vrijblijvende kennismaking inplannen