De kunst van het aanwerven

Wij rekruteren, selecteren en werven profielen aan

Rekrutering en selectie

Een neus voor rekrutering en selectie

Bij Aanwervingshuis begeleiden we het volledige aanwervingstraject. Ook na de aanwerving blijven we achter de schermen aanwezig om de kandidaat op te volgen. Waar nodig sturen we bij.

 

We hebben een team van experten samengesteld dat zich toespitst op het vinden van de juiste kandidaat voor de job. We wenden ons uitgebreid netwerk aan en kennen de juiste kanalen om de meest geschikte profielen te bereiken. Deze werkwijze zorgt voor een maximale instroom van potentiële werknemers, waaruit we een zorgvuldige selectie kunnen maken.

 

Onze HR-professionals verzorgen de diepte-interviews en bijkomende psychotechnische testen. Zo hebben we de nodige informatie om jou te helpen een gegronde keuze te maken.

Schermafbeelding 2023-08-08 120004

Test Voor Je Aanwerft

Een oog voor talent

Test Voor Je Aanwerft is een onderdeel van Aanwervingshuis en staat in voor een uitgebreid psychotechnisch onderzoek van bediendeprofielen. Jij wenst een nieuwe bediende in dienst te nemen of een interne medewerker een nieuwe functie toe te vertrouwen? Met Test Voor Je Aanwerft kom je hun sterktes en werkpunten te weten.

 

Werkgedrag, redeneervermogen, nauwkeurigheid, ruimtelijk inzicht, perceptiesnelheid, assimilatievermogen, informaticakennis… worden gemeten, naast een aantal functiespecifieke tests.

Onze HR-professionals vertalen alle resultaten in een objectief en deskundig rapport dat je binnen de twee werkdagen kunt ontvangen en staat je graag te woord om een grondige beschrijving van de kandidaat te geven.

 

Wens je vrijblijvend een anoniem voorbeeldrapport te ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@testvoorjeaanwerft.be

Direct Talent

Uitspreken van talenten

Als onderdeel van Aanwervingshuis is Direct Talent gespecialiseerd in het vinden van dé droomjob voor talentvolle bedienden. We vinden jobs voor bedienden binnen commerciële, technische, administratieve, logistieke en financiële functies in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

 

Werd een kandidatuur niet weerhouden voor een van onze openstaande vacatures, maar zien we ongelofelijk veel potentieel? Dan gaan we hen proactief gaan voorstellen bij bedrijven waarvan wij geloven dat ze er perfect zouden passen.

 

De sterkte van Direct Talent is absoluut de volharding om onze kandidaten in alle anonimiteit en uiterste discretie voor te stellen bij geselecteerde bedrijven. Wederzijds vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Wanneer een bedrijf interesse toont in een kandidatuur, bespreken we eerst met de kandidaat welke stappen hij of zij verder wenst te ondernemen. De kandidaat beslist zelf of we zijn/haar gegevens vrijgeven aan de potentiële werkgever.

 

Wij volgen alles nauwkeurig op en regelen dan ook een ontmoeting, een testafname en verzorgen in laatste fase de contractbespreking. Wens je de kandidaat toch niet aan te werven? Geen probleem, dan zoeken we samen verder naar de perfecte match.

HR-projecten

Haarfijne HR-projecten

Een team dat optimaal samenwerkt, elkaar begrijpt en respect heeft voor elkaar is de droom van elke werkgever. Zo’n team presteert optimaal én rendeert. Loopt het niet helemaal zoals het hoort of zie je verbeterpunten? Onze experten hanteren enkele technieken zodat je het maximum kunt halen uit jouw team.

 

Aan de hand van een doorlichting van jouw team ontdekken we waar het eventueel beter kan. Functioneringsgesprekken en evolutiegesprekken, maar eveneens ieders werkgedrag en persoonlijkheid liggen aan de basis om jouw team te leren kennen. Op basis daarvan kan elke collega leren hoe hij/zij een bepaald aspect van de job of een situatie moet interpreteren en hoe hij/zij daar het beste op reageert. Als jouw volledige team elkaar begrijpt en weet hoe ze met elkaar moeten omgaan, kan dat de sfeer en hun prestaties alleen maar bevorderen.

Outplacement

Een hart voor mensen

Bij Aanwervingshuis stellen we alles in het werk om ontslagen werknemers te begeleiden. Outplacementbegeleiding houdt in dat we hen helpen om snel een nieuwe, passende job te vinden. De medewerker hoeft zo niet alleen de arbeidsmarkt op, maar krijgt van ons een coachingtraject waarbij we op zoek gaan naar een geschikte job op basis van ervaring, talent en persoonlijke voorkeuren.

Werkgever verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Testcategorie verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Account verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?