De kunst van het aanwerven

Tips & tricks op de jobmarkt

Tips & tricks nodig bij het solliciteren of het vinden van de geschikte kandidaat voor de job? Check onze blog, of maak een afspraak.

Aanwervingshuis rekrutering en selectie

De sleutel tot loyale werknemers? Ontcijfer hun (werk)gedrag!

Goede en betrouwbare medewerkers zijn het kostbaarste bezit voor jou als werkgever. Je wil dan ook gemotiveerde werknemers die zo lang mogelijk aan boord blijven in jouw organisatie. Door bij aanvang je sollicitanten grondig te analyseren, werf je werkkrachten aan die jouw bedrijf nodig heeft. Omgekeerd vinden toekomstige werknemers een onderneming waar ze met hart en ziel aan de slag kunnen gaan.

5 redenen waarom jouw medewerkers vertrekken

Als werkgever heb je het misschien al meegemaakt. Je denkt een nauwgezette aanwervingscampagne uit, doorloopt meerdere sollicitatiegesprekken met verschillende kandidaten, om dan uiteindelijk nieuw talent binnen te halen. Helaas, na enkele maanden beslist de medewerker te vertrekken naar een andere organisatie. Hij of zij is niet alleen: 1 op 3 nieuwe werknemers verandert binnen het jaar van job. Wat zijn nu de belangrijkste redenen van vertrek? Een overzicht.

Hoe gaat u om met feedback?

“Eigenlijk is kritiek altijd een cadeautje”, vertelt Passion for Work-loopbaancoach Karolien Embo.

IQ en EQ klinken u waarschijnlijk wel bekend in de oren maar hebt u al gehoord van het AQ ?

Merkt u dat uw werknemers het soms moeilijk hebben met veranderingen in hun omgeving? Dat is niet meer dan normaal! Het is eigen aan de mens om het moeilijk te hebben met verandering, al kan de ene persoon hier beter mee om dan de andere.

Werkgever verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Testcategorie verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Account verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?