De kunst van het aanwerven

Tips & tricks op de jobmarkt

Tips & tricks nodig bij het solliciteren of het vinden van de geschikte kandidaat voor de job? Check onze blog, of maak een afspraak.

Aanwervingshuis rekrutering en selectie

Het belang van een goed CV: Jouw sleutel tot een professioneel succes

Een CV is veel meer dan slechts een opsomming van je werkervaring en opleidingen; het is jouw persoonlijke visitekaartje in de professionele wereld. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt of simpelweg je netwerk wilt uitbreiden, een goed samengesteld CV is essentieel.

Superkrachten op de Werkvloer

In een wereld vol veranderingen en innovatie is het geen verrassing dat superkrachten niet langer beperkt blijven tot de pagina's van stripboeken of het witte doek. Terwijl de technologie voortschrijdt en nieuwe mogelijkheden biedt, beginnen superkrachten langzaamaan hun weg te vinden naar de werkvloer.

Het tweerichtingspad van verwachtingen op de werkvloer.

In de dynamische wereld van werk en loopbaanontwikkeling spelen verwachtingen een cruciale rol. Werkgevers hebben bepaalde verwachtingen van hun medewerkers, maar tegelijkertijd hebben medewerkers ook verwachtingen van hun werkgevers. Het begrijpen en vervullen van deze wederzijdse verwachtingen is essentieel voor een succesvolle en bevredigende werkrelatie. In deze blog gaan we dieper in op de verwachtingen in beide richtingen.

Do's & dont's tijdens een sollicitatieprocedure

Bij een sollicitatie zijn er enkele do's en dont's die je in gedachten moet houden om een goede indruk te maken. Wij sommen even de belangrijkste punten op.

Het belang van talentvolle medewerkers en hoe ze aan boord houden.

De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit tevoren! Het behouden van talentvolle medewerkers wordt steeds een grotere uitdaging voor heel wat ondernemers.

Omliggende factoren kunnen jouw prestaties sterk beïnvloeden!

Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op je werk, zoals de fysieke omgeving waarin je werkt, de cultuur van het bedrijf waar je voor werkt en zelfs de mensen met wie je werkt.

Work-life-balance een term die steeds vaker opduikt.

Wat wil jij zeker terugvinden in een nieuwe job? 9 op de 10 kandidaten beantwoord deze vraag met: “een goede work-life-balance.” Dus beste werkgevers, deze blog kan je maar beter lezen.

Wie weet wat werkblindheid is? Maar vooral, wat je er aan kan doen?

Werkblindheid is een term die steeds vaker wordt gebruikt om te beschrijven hoe mensen vast kunnen komen te zitten in hun werk. Het is een fenomeen dat wordt gekenmerkt door een gebrek aan bewustzijn over de kwaliteit en effectiviteit van het werk dat wordt verricht.

Welke nieuwe jobs zullen ontstaan in de toekomst?

We vroegen aan chatgpt welke nieuwe jobs er in de toekomst zitten aan te komen. Benieuwd naar het resultaat?

Wist je dat 1 op 5 van de Vlaamse werknemers niet tevreden is met zijn/haar huidige job?

Dit is een opmerkelijke statistiek die het belang van werktevredenheid onderstreept. Werken is niet alleen een manier om ons inkomen te verdienen, maar het speelt ook een belangrijke rol in ons welzijn en onze levenskwaliteit. Het is daarom essentieel dat werknemers gelukkig zijn met hun baan en een gevoel van voldoening en motivatie ervaren.

Geluk op de werkvloer

Geluk op de werkvloer is een belangrijk en steeds relevanter onderwerp. Onderzoek toont aan dat een positieve werkomgeving niet alleen bevorderlijk is voor het welzijn en de motivatie van werknemers, maar het leidt ook tot een verhoogde productiviteit en prestaties. In dit artikel bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van geluk op de werkvloer.

Het belang van feedforward!

Feedforward is een communicatiestijl die zich focust op de toekomst om de prestaties van jouw medewerkers te verbeteren.

Werkgever verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Testcategorie verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Account verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?