De kunst van het aanwerven

Het belang van feedforward!

Het geven van feedback is belangrijk in elke professionele setting, en dit geldt zeker ook tijdens het proces van aanwerving. Wij verkiezen een andere vorm, namelijk Feedforward. Een communicatiestijl die zich focust op de toekomst om de prestaties van jouw medewerkers te verbeteren. In tegenstelling tot traditionele feedback, die zich richt op verleden prestaties en fouten, is feedforward gericht op het helpen van de ontvanger om te groeien en verder te ontwikkelen.

 

Je kan dus beter praktische tips geven en concrete aanbevelingen voor verbetering, in plaats van de nadruk te leggen op wat er fout ging. Zo help je jouw (toekomstige) medewerkers om hun kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Met de focus op de toekomst, is dit een hulpmiddel om de kwaliteiten en vaardigheden van uw medewerker op een positieve manier te stimuleren. Een feedforward gesprek is een waardevolle toevoeging voor een succesvolle samenwerking en geeft elke partij inzicht in zijn of haar werkprestaties. Tips of begeleiding nodig bij het opvolgen van (nieuwe) medewerkers? Wij helpen jullie graag verder.

Deel op:

Andere blogberichten

Geluk op de werkvloer

Geluk op de werkvloer is een belangrijk en steeds relevanter onderwerp. Onderzoek toont aan dat een positieve werkomgeving niet alleen bevorderlijk is voor het welzijn en de motivatie van werknemers, maar het leidt ook tot een verhoogde productiviteit en prestaties. In dit artikel bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van geluk op de werkvloer.

Werkgever verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Testcategorie verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?

Account verwijderen?

Weet je zeker dat je   wilt verwijderen?